Tehdään yhteistyöllä parempia Internet-sivuja.

Liity nyt tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Tarjoamme toimistollenne yhteistyötä internet-sivujen tuotantoon. Saatte julkaisujärjestelmän, joka mahdollistaa monipuoliset toteutukset asiakkaidenne sivustoihin ja helpottaa sivujen ylläpitoa. Saatte teknisen tuen niin sivujen tuottamiseen kuin niiden ylläpitämiseen. Vahva osaamisemme sisältää erilaisten sovellusten ja ominaisuuksien ohjelmoinnin sivuille sekä flash-sivustojen tai flash-osioiden ohjelmoinnin. Yhteistyötämme hyödyntävät jo monet tyytyväiset asiakkaat.

Tutustu VieNetillä toteutettuihin sivustoihin » 

 


Näin yhteistyömme toimii

Yhteistyömallimme on yksinkertainen. Kun asiakkaidenne toiveet ja odotukset ovat selvillä, neuvomme parhaista toteutusvaihtoehdoista. Helpottaaksemme myös sivujen sisältöä, ulkoasua ja tekstejä, kuvia ja grafiikkaa koskevaa suunnitteluanne neuvomme myös, mitä suunnitteluvaiheessa on hyvä huomioida ja miten materiaali parhaiten kannattaa tuottaa. Me hoidamme sivujen teknisen toteutuksen ja julkaisun, mutta voitte halutessanne tehdä kaiken itse alusta loppuun.

Sivujen toimivuudesta ja muista teknisistä asioista vastaamme me. Myös sivujen päivityksen voitte jättää vastuullemme, ellei toimistonne tai asiakkaanne itse tätä halua tehdä.

Mitä tästä sitten hyödytte

Teknisten ongelmien huolehtimisen voitte jättää meille. Jatkuva tuotekehityksemme on käytettävissänne ilman eri kuluja. Tekninen tukemme vastaa kaikkiin asiakkaittenne sivuja koskeviin kysymyksiinne. Säästätte kustannuksissa, koska maksatte vain tehdystä työstä ja kuukausihinnoittelumme on erittäin edullinen.

 


Mistä kustannukset

Julkaistusta ja käytössä olevasta sivustosta tulee kiinteä kuukausikustannus, josta sovitaan yhteistyön alkaessa. Hinta sisältää VieNet-julkaisujärjestelmän lisenssin, hosting-palvelut ja asiakaskohtaisen teknisen tuen.

Sivujen teknisen toteutuksen ja muiden ohjelmointitöiden kustannukset perustuvat työmäärään. Hinnoittelutavasta sovitaan yhteistyön alkuvaiheessa.

Peruskonsultointi ja neuvonta on maksutonta. (Erikoisemmista ja laajempaa selvitystyötä vaativista tapauksista sovitaan erikseen.)

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Puhelimitse numeroon: 050 594 8997
tai
Sähköpostilla: harri.nystrom(at)vienet.fi
tai
Täytä oheinen Yhteydenottopyyntö »

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VieNet Powered by Virtagraphics | Hitsaajankatu 6, 00810 Helsinki | tuki(at)vienet.fi | 050 594 8997