Ominaisuudet


Pikakysely etusivulle

Luo kyselyitä kotisivuille joihin sivustolla vierailevat voivat vastata. Kysymysten tulokset graafisessa muodossa helposti luettavissa.


Kävijätilastointi

Päivittäiset ja kuukausittaiset kävijämäärät sekä sivulataukset selkeinä esityksinä. Näet myös miltä sivuilta omille sivuillenne on siirrytty ja millä hakusanoilla sivunne on löydetty hakukoneista.


Sivukartta

Sivujen rakenne näkymä luettelona yhdelle sivulle. Helpottaa sivuston tarkastelua kokonaisuutena ja on kätevä jos sivusto on laaja.


Sivujen sisäinen hakukone

Sivujen sisäisellä hakukoneella voit hakea hakusanoilla tietoa sivuilta.


Mainosbannerin hallinta

Mainokset-lisäsovelluksella pystyt lisäämään mainoksia sivuillesi. Mainosbannereiden "klikkauksia" voidaan seurata ylläpidon kautta. Mainosryhmiä on neljä, ja kussakin ryhmässä voi olla rajoittamaton määrä mainoksia jotka vuorottelevat.


Etusivun ajastus

Automaattinen ajastus toiminto kotisivujen päivittämiseen. Sivut voidaan myös arkistoida automaattisesti erillisille arkistosivuille.


Vieraskirja

Sivuilla kävijät voivat jättää terveisiään, ehdotuksia tms. Ylläpitopuolelta voit vastata viesteihin sekä poistaa viestejä.


Ajankohtaispalsta etusivulle

Tärkeistä ajankohtaisista asioista tiedottaminen. Ajankohtaiset uutiset voidaan myös arkistoida automaattisesti ja ajastetusti erillisille arkistosivuille.


Tiedostopankki

Tiedostopankkiin voivat käyttäjät lisätä tiedostoja toisten käyttäjien ladattavaksi. Ominaisuus on erittäin hyvä lisäominaisuus esimerkiksi yrityksen tai yhteisön Intra- tai Extranet sivustoille. Tiedostopankkia voidaan käyttää myös julkisilla sivuilla niin, että normaalit selailijat voivat ladata tiedostoja mutta eivät lisätä niitä tiedostopankkiin.

 


Extranet

-Ylläpitäjät voivat muokata kaikkia sivuston osia. -Rajoitetuille ylläpitäjille voidaan antaa tiettyjen sivujen muokkausoikeudet. He voivat myös luoda, muokata ja poistaa käyttäjiä, mutta eivät rajoitettuja ylläpitäjiä eivätkä ylläpitäjiä. -Käyttäjä-tilejä käytetään jos halutaan sulkea pääsy koko sivustolle tai tietyille sivuille muilta kuin erikseen määritellyiltä henkilöiltä.


Kuvagalleria

Kuvagallerian avulla voit järjestää digikuvia kategorioittain albumeihin. Se osaa myös pienentää kuvat automaattisesti sopivan kokoisiksi.


Kalenteri

Tärkeiden tapahtumien, kokouksien ja tapaamisten merkitsemiseen.


Keskustelufoorumi

Foorumiin voi lisätä uusia keskustelunaloituksia ja vastata viesteihin. Keskustelufoorumi on hyvä ja vaivaton sähköisen kommunikoinnin väline. Saatavilla myös pakollinen käyttäjien rekisteröinti ominaisuus.


Verkkokauppa

helppokäyttöinen sekä monipuolinen verkkokauppaohjelma. Se sopii erinomaisesti yrityksille tai yhteisöille, jotka saavat päivittäin useita kymmeniä tilauksia.


Blogi

Sähköinen päiväkirja päivänpolttaville aiheille tai mielipiteiden julkaisuun.


Postituslista

Postituslistan avulla voit vaivattomasti lähettää sähköposteja postituslistalle liittyneille. Postituslista on kätevä tapa viestiä esimerkiksi jäsenille tai asiakkaille. Postituslistassa on myös trakking ominaisuus, jonka avulla voit seurata kuka viestisi avaa ja mitä linkkejä viestissä klikataan. Postituslistalta voidaan sähköposti tietoja viedä muihin ohjelmiin CSV tiedostona.


RSS- Lukija

RSS-lukijalla voidaan esittää omilla sivuilla muiden sivujen tuottamia RSS-syötteitä. RSS-syötteissä esitetään yleensä ajankohtaisia uutisia ja aiheita.

Tekniset ominaisuudet


Julkaisujärjestelmä

Julkaisujärjestelmän hallinta on yhteensopiva yleisimpien Internet-selainten kanssa: IE 5.5 + (Windows), Firefox 1.0+, Mozilla 1.3+ ja Netscape 7+ (Windows, Linus, Mac)

W3C on luotu määrittelemään yhteiset standardit Internetiin, jotta mikä tahansa laite ja Internetiä käyttävä ohjelma voisivat näyttää Internetin sisältöä. W3C määrittelee yhteiset standardit niin tavalliselle tietokoneelle kuin älypuhelimellekin. Näin mikä tahansa standardia noudattava laite pystyy näyttämään sivujen sisältöä. W3C tarjoaa validaattorit HTML:lle ja XHTML:lle sekä CSS:lle. Päivitystyökalumme täyttää nämä standardit.


Hosting palvelut

Ottaessasi käyttöön VieNetin saat käyttöösi myös kattavat hosting palvelut, joka sisältyy VieNetin kuukausimaksuun.Hosting palvelut sisältävät kaiken mitä tarvitaan jotta yritys näkyy internetissä ja sijoittuu hyvin hakukoneissa. Täällä on paikka palvelimellesi ja koti sivustollesi. Sähköposteillekin riittävästi tilaa.

 • VieNet -päivitystyökalun käyttöoikeuden
 • Oletuksena 200MT kotisivutilaa (Tila määritellään asiakkaan tarpeiden mukaan ja tarvittaessa voi tilata lisää)
 • Kotisivujen verkko-osoitteen muodossa:(yritys.vienet.fi) (Lisenssin hallinnasta voit tilata myös oman domainin tai olemassa oleva domain voidaan siirtää osoittamaan palveluun)
 • 10 sähköpostiosoitetta (Postilaatikoiden määrä sovitaan asiakkaan tarpeiden mukaan ja tarvittaessa voi jatkossa tilata lisää)
 • Webmailin (voit lukea sähköpostisi selaimella mistä tahansa)
 • Editorin kuvien lisäämiseen ja tekstin muokkaamiseen
 • Sivuista helposti tulostettavia
 • Käytössäsi on laaja grafiikkakirjasto
 • 1 kpl sivujen ylläpitotunnuksia, 1 kpl rajoitettuja ylläpitotunnuksia, 5 kpl käyttäjätunnuksia Extranet -palveluun (Tunnuksien määrästä sovitaan tapauskohtaisesti ja tarvittaessa voi tilata lisää)
 • Palvelun/Lisenssin hallintatyökalut, joilla voit tilata oman domainin (www.yritys.fi)
 • Hallita sähköpostiosoitteita ja niiden salasanoja
 • Tilata lisäsovelluksia sivuillesi


  Webmail >> (salaamaton >>)

  Sähköpostiohjeet >>

Kotisivusi ovat turvassa

Palvelimme sijaitsevat Suomessa, hyvien Internet yhteyksien takana. Käyttämämme palvelintila täyttää Viestintäviraston vaatimukset A-luokan laitetiloille (Viestintävirasto 48 A/2003, "Tärkeät tilat").

Palvelintilamme turvallisuudesta huolehditaan mm. seuraavin toimenpitein:
 • Varmuuskopioimme WWW-sivut kerran vuorokaudessa
 • Kameravalvonta 24/7/365
 • Kulunvalvontajärjestelmä
 • Ilmastointi: säädelty lämpötila ja ilmankosteus
 • Varavoimajärjestelmä (UPS)
 • Palosuojaus- ja palohälytysjärjestelmä

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VieNet Powered by Virtagraphics | Hitsaajankatu 6, 00810 Helsinki | tuki(at)vienet.fi | 050 594 8997